Met Koningsdag, op vrijdag 27 april, is Brasserie Schielandshuis gesloten.

Dé nieuwe ontmoetingsplek in het centrum van Rotterdam.

“Van oudsher is het Schielandshuis een plek om te eten en te rusten. Nu de deuren van dit bijzondere huis weer geopend zijn, is met de komst van onze brasserie de cirkel weer rond. Wij combineren een eerlijke keuken met de Rotterdamse gastvrijheid. Hier is iedereen welkom!”

Brasserie “Schielandshuis” is dé nieuwe ontmoetingsplek in het centrum van Rotterdam. Hier kun je als vanouds weer eten en onthaasten. In dit ‘huis van stad’ staat de stoere keuken van Rotterdam centraal: Eerlijk, no-nonsense en met lokale producten. In de inrichting van de brasserie en de stadstuin is de rijke historie vermengd met de sfeer en materialen van een hypermoderne stad. Hier kun je terecht voor een lekker ‘bakkie’ koffie van Rotterdamse koffiebranders, een lunch of voor een goed gesprek en een glas wijn. Ook voor het organiseren van een feestelijke bijeenkomst, een ‘after work’ borrel of bruiloft, is dit de perfecte plek.

In de stadstuin, de secret garden van het Schielandshuis, kom je tot rust na een lange dag werken of een middagje winkelen. Het is een unieke plek om mensen te ontmoeten of om simpelweg te genieten van de rust en wat lekkers uit de brasserie. In de zomermaanden organiseren Rotterdam Festivals, de Gemeente Rotterdam en Rotterdam Partners tentoonstellingen, lezingen en optredens in de tuin. Hou deze website in de gaten voor de programmering.